Blog

Fluges Patent / Uncategorized @nb  / Snowmotion

Snowmotion

FIMBULVETR® – fra Snowmotion

Snowmotion hadde en klar IPR-strategi helt fra begynnelsen og ønsket å beskytte innovasjonen – både med tanke på inngrep fra konkurrenter og fortelle verden at dette er en helt ny måte å produsere truger på.

Selskapet Snowmotion består av en gjeng sanne vinterentusiaster og friluftsmennesker. Så at det ble truger de ville satse på, var ingen tilfeldighet. Med utgangspunkt i dagens eksisterende truger, så de muligheter til store forbedringer.

Den grunnleggende idéen er en truge satt sammen av få komponenter, der det patentbeskyttede integrerte leddet, ALL DIRECTION HINGE®, er helt sentralt. Leddet gir større bevegelsesfrihet, noe som er svært viktig når man skal ta seg frem på snø. Resultatet er blitt et unikt produkt med et helt unikt design – alt samlet under merkevaren FIMBULVETR®.

Trugen består av 100 % gjenbrukbare materialer. Med det kan man si at selskapet har utviklet et bærekraftig produkt i dobbel forstand. Snowmotion har også vunnet en rekke internasjonale priser for deres banebrytende design, i tillegg til stor anerkjennelse rundt deres miljøprofil og satsing på et holdbart produkt i alle ledd av produksjonskjeden.

Fluges patent er stolte av å få være med å bidra med vår kompetanse på sikring av immaterielle rettigheter, i form av patent på teknologien ALL DIRECTION HINGE®, og beskyttelse av design og varemerket FIMBULVETR®.

Share