Blog

Fluges Patent / Kundecase  / MacGregor Norway AS, TRIPLEX

MacGregor Norway AS, TRIPLEX

MacGregor Norway AS, TRIPLEX

Kompetanse innen maritim teknikk og fiskeri har vært viktig for TRIPLEX i valg av partner innen patentering og rådgivning. Deres årelange samarbeid med Fluges patent har resultert i en rekke innovative løsninger.

TRIPLEX i Averøy, som i dag eies av MacGregor Norway AS, er en ledende produsent av utstyr til fiskeri-, forskning- og offshoreflåten. Selskapet er trendsetter innen utvikling og anerkjent over hele verden for sin teknologi innen kraner, not og ankerhåndteringsutstyr.

Integrert “Corkline Stacker” på en “Net Crane”

Et av de mest kjente innovasjonene er en “cork line stacker”, som skiller flyteelementene for notlinet. Den patenterte løsningen sørger for at garnet legges pent og ryddig tilbake på plass i fartøyet, klar for ny bruk igjen. Mannskapet på båtene slipper da den krevende jobben med å gjøre dette manuelt.

TRIPLEX arbeider hele tiden med utvikling av nye produkter, samtidig som de har høyt fokus på videreutviklig av eksisterende produkter. Den kunnskap og ekspertise de har opparbeidet seg siden starten i 1933, har gitt virksomheten en tydelig posisjon i deres marked.

Fluges patent har vært TRIPLEX sin faste samarbeidspartner og rådgiver innenfor sikring av selskapets immaterielle rettigheter. En rekke patenter og designbeskyttelser er innviget gjennom årenes løp.

 

 

 

Share