Blog

Fluges Patent / Kundecase  / Wik & Walsøe

Wik & Walsøe

Wik & Walsøe

Selv om Wik & Walsøes sortiment har et unikt design, ville det vært enkelt for en produsent å kopiere porselensserien Alven. Heldigvis slipper de slike bekymringer – den bevingede lille figuren i designet er varemerkebeskyttet.

I hjertet av Wik & Walsøe ligger en sterk tilknytning til naturen, til kvalitet og bærekraft. Deres kjerneverdi er å skape varige produkter med minst mulig miljøpåvirkning. De jobber med rene og naturlige materialer, og blyfrie farger. Produksjonen utføres av dyktige håndverkere i Europa og Asia.

I dag har designstudioet Wik & Walsøe fått en tydelig stemme på den nordiske designscenen og kan ikke sees utenom når man snakker om skandinavisk design. Wik & Walsøes produkter appellerer til en bred kjøpegruppe og har varig affeksjonsverdi.

Fluges patent bistår Wik & Walsøe med råd, veiledning og beskyttelse av deres immaterielle rettigheter. Mest kjent er utvilsomt Alven, som symboliserer drømmer, håp og troen på å gjøre det umulige mulig. Designet har banet veien for selskapet og sikret dem distribusjon i en rekke land.

Share